top of page
NON EST framsida.jpg
NON EST baksidat.jpg

NON EST

"NON EST" (Latin för "Det finns inte") är en visuell resa in i en anonym stadsmiljö som genomsyras av en atmosfär av övergivenhet och mystik. Denna konstbok innehåller 30 fotografier som tar betraktaren med på en resa där det förflutna och nuet smälter samman. I dessa bilder, förblir stumma vittnen av en tid som en gång var, antika romerska skulpturer och porträtt, placerade i en plats där de inte längre hör hemma. Genom användning av generativ AI har skaparen fört dessa skulpturer tillbaka till livet och låtit dem interagera med den moderna staden.

 

I dessa bilder blir skulpturerna nästan levande och tycks titta ut över stadslandskapet som om de inte hör hemma där de står. "NON EST" bjuder in till reflektion över tid, historia och vår moderna värld, och det uttrycksfulla samspel som skapas mellan antikens konst och vår nutid. En bok som på ett unikt sätt utforskar gränserna mellan tidsepoker och skapar en visuell dialog utan ord, där läsaren uppmanas att utforska och tolka varje bild på sitt eget sätt.

 

Denna konstbok är en enastående resa som uppmanar oss att se vardagliga omgivningar med nya ögon, och den lämnar en varaktig effekt som kommer att fascinera och inspirera läsare i alla åldrar.

förlaget och Chat GPT

 

ISBN 978-91-983844-9-9

Fotografier & formgivning: Martin Skoog

 

ISBN 978-91-983844-9-9

Fotografier & formgivning: Martin Skoog

 

Tryck: Livonia, Riga Lettland,  2023

Inlaga: 120g Magno Natural

Omslag: 300g Amber Graphic

 

Format: 1210X210 mm

Bindning: Klammer

Mjuka pärmar

 

Sidor: 40

Antal bilder 30

Köp direkt, mejla mig

ADA förlag

eller

Köp från Bokus

Köp från Akademibokhandeln
 

Ny Bok release 27/10-23 på Fotoboksfestivalen Kulturhuset Stockholm
 

bottom of page